Потвърждавам, че имам навършени 18 години

Обещавам да се спазвам правилата на сайта

Упс, файла вече не съществува
Временно споделяне на изображение или видео
      
Правила и условия за ползване на сайта aslpic.com

Качените от вас материали не бива да нарушават правилата за ползване на сайта

aslpic.com е сайт за временно споделяне на изображения или видео. Тук можете да качите снимка или видео, което ще бъде видимо за определен период от време.
Забранява се качването и разпространението на материали с педофилия, зоофилия, съдържание с насилие, популяризира незаконна дейност или нарушава законовите права на други лица (включително снимки на други лица без тяхното съгласие), насажда омраза срещу човек или група, популяризира дискриминация спрямо тях или ги обижда въз основа на тяхната раса, етнически произход, религия, увреждания, възраст, националност, военна служба, сексуална ориентация, пол, полова идентичност или друга характеристика, свързана със системна дискриминация или маргинализиране. Както и всякакъв вид неприятни кадри и снимки! Да не се качват, разпространяват по всякакъв начин, снимки, видео или други материали, които противоречат на българското законодателство, съдържание с цел сексуално удовлетворение (като порнография), изображения на полови органи, гърди или задни части (покрити с облекло или не) с цел сексуално удовлетворяване, материали свързани със заплаха за живота, пропагандиращи дискриминация, фашистка, расистка, или друга недемократична идеология, незаконни, неморални или неетични. Материали, които могат да нарушат чужди права върху интелектуална собственост. 
aslpic.com не носи отговорност за публикуваните от Вас материали, но при нарушаване на условията за ползване ще ви бъде спрян достъпа до сайта.

 

Използвайте бутона "докладвай", ако смятате, че качена картинката/видеото нарушава правилата на сайта. При три пъти последователно докладване, файла се изтрива автоматично и качения  файл влиза в бан листа и не може да бъде качван отново.

При два пъти автоматично изтриване на файл при докладване, потребителя ще бъде автоматично блокиран.

Изпратете имейл на support@aslpic.com, ако според вас картинката/видеото не трябва да бъдат тук. Това включва качването на ваши снимки от други потребители без вашето разрешение. Копирайте линка и напишете причината, защо снимката/видеото не трябва да са тук.

 

Често задавани въпроси

Как работят нотификациите в сайта?

За всички нас нотификациите не винаги са нещо хубаво. Появяват се когато им скимне и да кажем, че понякога са неприятни. Нотификациите в сайта ASLPIC служат, за да уведомят, кога снимката вече е неактивна. Нотификациите не се появяват, когато вече браузъра е затворен. При мобилните телефони обаче е различно. Докато браузъра стои в списъка с последно изполвани програми се счита, че той е отворен. Дори и да сте вече в друга програма. Но, ако затворите браузъра от последно изполвани, нотификацията няма да се покаже. Настройката за нотификации важи само за браузъра, от който сте я разрешили или блокирали. За да промените ибори си трябва да натиснете върху катинерчето в адресната лента на браузъра. Бутона няма да се показва, ако вече сте избрали опция: разрешено или забранено.

 

Какво означава "Позволи увеличение на картинката"?

Когато активирате тази функция се появява лупа върху картинката. Това би било полезно за картинки с текст, който може да е трудно четим. Опцията не работи на мобилни устройства, защото те си имат увеличение. 

Какво се случва, когато времето изтече?

Когато времето изтече, файла се изтрива завинаги от сървъра. Линка вече не е валиден.
Ако има разглеждащи в този момент, биват прехвърляни автоматично на друга страница. 

Как да удължа времето преди да се изтрие файла?

За да удължите времето за активност на файла, трябва да качите отново същия файл и да изберете време за активност. Линка и файла ще бъдат активни за времето, което сте указали? Линка към файла остава същия.

Как да изтрия файла преди да изтече времето?

За да изтриете файла, използвайте бутона за изтриване - Изтрий, който се намира на началната страница. Ако изтриете снимка, страницата на потребителите, които разглеждат снимката / видеото се презарежда и те вече няма не виждат това, което сте качили.

 

Картинката е завъртяна. Как мога да я обърна правилно?
Снимката съдържа EXIF данни и те я правят да изглежда завъртяна. Използвайте бутона за завъртане, който се намира над снимката. Този бутон може да се вижда само от вас.

 

Картинката съдържа GPS координати. Могат ли тези, които са свалили картинката да видят къде е правена?
Не, не могат да видят къде е направена снимката. Сайта премахва всички мета данни от снимката като GPS координати. Снимката остава същата, само без мета данните. 

 

Какво да направя, ако някой качва мои снимки?
Ние няма как да знаем кой качва чужди снимки. Ако някой качва ваши снимки без вашето разрешение, изпратете ни email нa support@aslpic.com, като ни напишете адреса на качената снимка и ние ще предприемем мерки.

Как да докладвам снимка, която е неприятна или е в разрез с общите условия на сайта?
Над всяка качена снимка или видео има бутон докладвай. Бутона също така показва колко пъти е докладвана снимката. Когато е докладвана повече от три пъти, снимката се изтрива и вече същата не може да бъде качвана в сайта.

Какво е BAN level?

Всеки потребител, който използва сайта е съгласен да спазва правилата за ползване. BAN level има стайности: 0, 1 и 2. Както следва:

  • 0 - Няма за какво да се безпокоите. Вие спазвате правилата на сайта.
  • 1 - Последно предупреждение за БАН. Нарушили сте едно или повече от правилата на сайта.
  • 2 - Вече нямате достъп до сайта за временно споделяне на снимки.